Novo sedište Centra “Živeti uspravno”

VIDEO K9: Kancelarije Centra Živeti uspravno od sada su na Trgu slobode, a iz centra pozivaju građane da ih podrže u njihovoj kampanji prikupljanja sredstava za pokrivanje usluge personalnih asistenata.

0
19

Novo sedište Centra “Živeti uspravno” od 20. marta je na adresi Trg Slobode 3, a do kraja meseca, dok novu kancelariju ne privedu nameni, članovi centra, kako je saopšteno, radiće od kuće.

Do tada radnim danom od 9h do 16h sugrađani ovaj centar mogu kontaktirati putem telefona (021/424-291) ili imejla, a od aprila će dežurstvo u kancelariji i dalje biti radnim danima od 10 do 12 sati.

Iz Centra Živeti uspravno podsećaju da je I dalje u toku njihova kampanja prikupljanja sredstava za pokrivanje usluge personalnih asistenata onako kako to zakon propisuje, za koju je tokom marta donirano 5.600 din.

Nedostaje im još 3.376.000 dinara, od kojih je 75.000 neophodno prikupiti do 31. marta kako bi isplatili naknadu za neiskorišteni godišnji odmor iz juna 2020. jednom asistentu i time finansijski zatvorili tu godinu.

Račun Centra za donacije dostupan je na sajtu Centra.

Ovu kampanju građani mogu podržati i (su)organizacijom događaja za prikupljanje sredstva za troškove ostalih radnih prava personalnih asistenata i asistentkinja, sem rada, koje Grad Novi Sad, kako navode, još uvek ne finansira.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.