Novo naselje bez pedijatrije

VIDEO K9: U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 802 slučaja koronavirusa, dok je od posledica virusa preminulo sedam osoba. Najveće žarište virusa kovid-19 u Srbiji i dalje je Beograd, u kome je zabeleženo 472 novih slučaja, a na drugom mestu je Novi Sad sa 99. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u gradu, Dečije odeljenje Doma zdravlja na Novom naselju ponovo je pretvoreno u ambulantu za respiratorne infekcije.

0
77

Pre dva meseca usled nešto bolje epidemiološke situacije u zemlji stvorili su se uslovi za ponovno otvaranje Dečjeg odeljenja u objektu Doma zdravlja na Novom naselju.

Međutim, poslednjih dana se u našem gradu beleži sve veći broj novozaraženih virusom kovidom-19, te je Dečje odeljenje zatvorilo vrata za najmlađe sugrađane i ponovo je pretvoreno u ambulantu za respiratorne infekcije.

Pedijatri koji su radili na dečijem odeljenju Doma zdravlja na Novom naselju premešteni su u objekte na Klisi i Petrovaradinu, kao i u ulicama Vase Stajića, Rumenačkoj i Jovana Jovanovića Zmaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.