Novi veb- sajt NSZ

VIDEO K9: Zvanično je počeo sa radom novi sajt Nacionalne službe za zapošljavanje, a kako navode iz ove službe nova verzija korisnicima nudi bolji pregled sadržaja, kao i mogućnost za lakše posredovanje pri zapošljavanju

0
48

Novi veb-sajt Nacionalne službe za zapošljavanje zvanično je počeo sa radom na staroj
adresi – www.nsz.gov.rs i, kako kažu iz ove službe, značajno je unapređen u odnosu na prethodni sajt.

Nova verzija, navodi se u saopštenju, korisnicima nudi bolji pregled sadržaja, kao i mogućnost za lakše posredovanje pri zapošljavanju, a izgled i funkcionalnost sajta napravljeni su po uzoru na druge evropske institucije.

Iz NSZ ističu da se Novi sajt redovno se ažurira kako bi se javnost blagovremeno informisala o aktivnostima na polju zapošljavanja, kao i o programima i merama kojima se povećavaju šanse za uspešno zapošljavanje različitih kategorija stanovništva.

Na novom sajtu NSZ nezaposlenima i poslodavcima dostupni su odgovori na sva pitanja koja se tiču prijave na evidenciju, mera aktivne politike zapošljavanja, konkursa, podrške u izboru ili promeni karijere, kao i ostvarivanja prava na novčanu naknadu za vreme nezaposlenosti.

Izradu novog veb-sajta Nacionalne službe za zapošljavanje podržao je globalni program Nemačke razvojne saradnje „Migracije i dijaspora“, koji u Srbiji sprovodi GIZ.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.