Novi sponzor ŽFK Vojvodina

VIDEO K9: Ženski fudbalski klub "Vojvodina" od juče ima novog generalnog sponzora, kompaniju CG Foods Europa, koja je najpoznatija po proizvodnji nudli, a sa klubom je ugovor potpisan do 2024. godine.

0
4

Predstavnici Ženskog fudbalskog kluba “Vojvodina” su potpisali sponzorski ugovor sa kompanijom CG Foods Europe. Ovo sponzorstvo, kako je istaknuto, predstavlja veliki događaj i korak za Vojvodinu.

Predsednik kluba, Živko Popov, ističe da je sponzor prepoznao pozitivnu sportsku poruku Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina.

Sedište kompanije sponzora je u Nepalu, u Srbiji posluju 4 godine, a najpoznatiji su po nudlama Wai Wai. Sponzorstvo je, kako kažu, lepa prilika da postanu deo priče Fudbalskog kluba Vojvodina.  

Popov je istakao da je Vojvodina jedan od retkih ženskih fudbalskih klubova u regionu koji je zastupljen u svim starosnim kategorijama i trenutno imaju 110 registrovanih igračica.

Kaže i da mu je zadovoljstvo što je ova kompanija prepoznala kvalitet njihove ekipe i istakao da se nada i saradnji u budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.