Novi semafor na Klisi na žutom treptaču

VIDEO K9: Novopostavljeni semafor na Klisi, na raskrsnici Temerinskog puta sa Ulicom Majke Jugovića, već nekoliko dana pušten je u probni rad, a žuti treptač navikava vozače da će uskoro naovom mestu morati da paze na signalizaciju.

0
262

Na Klisi, već nedelju danai, žuti treptač na novopostavljenom semaforu na raskrsnici Temerinskog puta sa Ulicom Majke Jugovića, upozorava vozače da će uskoro na ovom mestu morati da stanu i propuste pešake.

Sem postavljanja semafora i uređenja saobraćajnih površina na ovoj raskrsnici, završeni su i radovi na opremanju postojećeg semafora na raskrsnici Temerinskog puta sa Dečanskom ulicom, saopšteno je iz Gradske uprave za građevinsko zemljiište i investicije.

Semafori su, kako navode, potpuno funkcionalno opremljeni svetlosnom signalizacijom, pešačkim tasterima i zvučnim signalima.

Na ovaj način biće omogućen bezbedan prelaz pešaka preko kolovoza i bezbedno uključivanje vozila iz Ulice Majke Jugovića i Dečanske na Temerinski put.

U okviru radova na postavljanju semafora, izvedeni su i građevinski radovi, koji su podrazumevali izgradnju pešačkih i biciklističkih komunikacija u zoni raskrsnice kao i ploča vodilja za nesmetano kretanje osoba sa invaliditetom, pomeranje autobuskog stajališta u blizini raskrsnice te ukidanje južnog pešačkog prelaza preko Temerinskog puta.

Za kompletnu investiciju izdvojeno je više od 17 miliona i 756 hiljada (17.756.442,7) dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.