Ponedjeljak, 25 siječnja, 2021

NOVI SAD

Pomen žrtvama racije

0
VIDEO K9: U Novom Sadu danas je obeležena 79. godišnjica Novosadske racije. Vence su na spomenik Porodica na Keju žrtava racije položili gradski, pokrajinski, republički i svetski zvaničnici, a pomen stradalima služili su vrhovni rabin Srbije Isak Asiel i episkop bački Irinej.

GMS: “Živeti umetnost” u 2021.

0
VIDEO K9: Sloganom Živi umetnost pokazan je pravac kojim će se Galerija matice srpske kretati ka godini u kojoj će Novi Sad poneti titulu Evropske prestonice kulture, a Galerija obeležiti svoj veliki jubilej - 175. godina postojanja, rečeno je danas na redovnoj godišnjoj konferenciji za novinare ove ustanove.

Pijačni barometar, 22.1.2021.

0
VIDEO K9: Sugrađani vole da se snabdevaju na pijaci iz različitih, zanimljivih razloga, saznajemo na novosadskoj Ribljoj pijaci. Pogledajmo Pijačni barometar.

Dojava o bombi u sudu

0
VIDEO K9: Zgrada suda u Novom Sadu evakuisana je danas zbog lažne dojave o bombi. Policija je, prema nezvaničnim saznanjima, tokom pregleda objekta na mestu gde je bomba navodno trebalo da bude postavljena, pronašla predmet koji nije predstavljao nikakvu opasnost.

Stižu opomene JKP “Informatika”

0
VIDEO K9: Na adrese Novosađana početkom nedelje počele su da stižu opomene za dugovanja Javnom komunalnom preduzeću Informatika.