Thursday, September 19, 2019

NOVI SAD

video

Podrška samohranim roditeljima

VIDEO K9: Samohrani roditelji koji imaju određene probleme sa decom u subotu će imati priliku da dobiju besplatnu psihološku pomoć i savete psihologa i dečijih psihoterapeuta.
video

Olakšana mogućnost stambene podrške najugroženijim Novosađanima

VIDEO K9: Usklađivanjem gradskih odluka sa Zakonom o stanovanju na republičkom nivou, u našem gradu je olakšano stambeno zbrinjavanje najugroženijih kategorija Novosađana.
video

Potpisivanje ugovora za Fruškogorski koridor do kraja godine

VIDEO K9: Do kraja godine očekuje se potpisivanje komercijalnog ugovora, a potom i početak pregovora za izgradnju Fruškogorskog koridora, najavila je ministrka saobraćaja nakon razgovora s gradonačelnikom Novog Sada. Putna infrastruktura, železnički saobraćaj, izgradnja novih mostova bile su neke od tema ovog radnog sastanka održanog juče u Beogradu.
video

Vremenska i bioprognoza, 18.9.2019.

VIDEO K9: Ne dozvolite da vam kiša danas pokvari raspoloženje jer već od sutra stiže postepeno razvedravanje, najavljuju iz RHMZ-a, ali i upozoravaju na hladnija jutra narednih dana.
video

Ipak koncesije na garaže

VIDEO K9: Odbornici vlasti i opozicije na današnjoj sednici Skupštine Novog Sada najviše su raspravljali o koncesijama za javne garaže i izvršenju gradskog budžeta za prvih šest meseci ove godine.