NOVI SAD

video

Spremni: Trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite

VIDEO K9: Na Dunavu kod Štranda je danas obavljen trening Specijalizovane jedinice civilne zaštite za spasavanje na vodi. Ove simulacije, koje jednom godišnje izvode Specijalizovane jedinice, neophodne su kako bi bile spremne na reagovanje u slučaju elementarnih nepogoda, nesreća i vanrednog stanja.
video

Radovi Puta na više lokacija u gradu

VIDEO K9: Građevinska sezona polako se privodi kraju, a radi ekipa javnokomunalnog preduzeća Put ne jenjavaju. U toku su radovi na Podbari, Limanu, Novoj detelinari i na putu ka Nemanovcima.
video

Posle apela, Romi na prijemu kod gradonačelnika

VIDEO K9: Nakon što je Udruženje romskih studenata prošlog utorka gostovalo u našoj emisiji Otvoreni ekran, nakon čega smo i emitovali prilog iz iste emisije pod naslovom "Problemi Roma u Novom Sadu" sa akcentom na traženje prijema kod gradonačelnika, na koji su čekali mesecima, poziv od strane gradonačelnika je usledio već ove nedelje.
video

Dan ombudsmana obeležen u Novom Sadu

VIDEO K9: Direktnim kontaktima sa nadležnim donosiocima odluka, probleme koji muče građane Srbije moguće je rešiti brže i efikasnije nego pisanom komunikacijom, što je i osnovni razlog posete Novom Sadu Zorana Pašalića, zaštitnika prava građana Srbije, povodom Dana ombudsmana.
video

110 godina od rođenja Petra Lubarde

VIDEO K9: Petar Lubarda bio je umetnik velike energije koji je na platno prenosio ne samo svoja životna iskustva, vnego i vizionar jake dramatike koja se odražava na njegovim slikama. Ovo je jedan od utisaka učesnika naučnog skupa o tom velikanu naše umetnosti, održanog juče u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.