Srijeda, 14 travnja, 2021

NOVI SAD

14 godina Omladinskog centra CK13

0
VIDEO K9: Novosadski Omladinski centar CK13 danas proslavlja 14 godina rada tokom kojih su uspeli da učine vidljivom alternativnu scenu u našem gradu i podignu je na viši nivo.

Novi semafor u ulici Narodnog fronta

0
VIDEO K9: U Ulici Narodnog fronta danas je pušten u rad novi semafor koji će doprineti bezbednosti pešaka i biciklista u delu ove frekventne saobraćajnice.

Kovid bolnica na Mišeluku

0
VIDEO K9: Skupština Novog Sada donela je odluku da Republici ustupi oko 2,5 hektara zemljište na Mišeluku za izgradnju nove kovid bolnice, kao i da iz gradskog budžeta grada izdvoji 250 milona dinara za komunalno opremanje i uređenje tog zemljišta. Usvajanjem ovih odluka stvoreni su uslovi za početak izgradnje nove kovid bolnice u našem gradu.

Dodatne ekipe u Kovid centru

0
VIDEO K9: Kako bi smanjili gužve u kovid ambulanti, Dom zdravlja Novi Sad organizovao je dodatne ekipe za prve preglede pacijenata za koje se sumnja da su zaraženi kovidom 19.

Vremenska i bioprognoza, 13.4.2021.

0
VIDEO K9: Zahlađenje koje je danas zahvatilo područje našeg grada potrajaće do petka, kažu meteorolozi, kada nam stižu razvedravanje i više temperature vazduha.
https://www.kanal9tv.com/male-sex-toy-online-in-india/ https://www.kanal9tv.com/small-portable-vacuum-cleaner-0329/