Nedjelja, 26 rujna, 2021

NOVI SAD

Kako pobediti koronu?

0
VIDEO K9: Na stagniranje broja vakcinisanih protiv korona virusa u Srbiji i porast broja zaraženih i umrlih u velikoj meri utiče netransparentnost u davanju podataka o posledicama epidemije, neadekvatan odgovor nadležnih i nedosledna primena preporučenih i obaveznih mera koje za neke važe, a za neke ne, rekao je u našoj emisiji Otvoreni ekran epidemiolog dr Predrag Đurić.

Pogled na marginalizovane grupe

0
VIDEO K9: Izložba fotografija o marginalizovanim grupama biće postavljena sutra uveče u Hotelu Vojvodina u Novom Sadu. Na ovim fotografijama protekle nedelje radilo je 35 mladih iz sedam zemalja sveta u okviru projekta „Participativna fotografija za društvenu praksu“ koji je sproveo EDIT centar iz našeg grada.

Pijačni barometar, 24.09.2021.

0
VIDEO K9: Vreme je za naš Pijačni barometar u kojem smo se ovog petka zatekli na Limanskoj pijaci koja je, prema mišljenju kupaca, najlepša, ali i najskuplja pijaca u Novom Sadu.

Novi Sad obezbedio besplatne HPV vakcine

0
VIDEO K9: Grad Novi Sad i ove godine je obezbedio određen broj besplatnih HPV vakcina za decu uzrasta 12 do 18 godina.

Proširen vrtić “Zvončić” u Kaću

0
VIDEO K9: Nadogradnja vrtića „Zvončić“ u Kaću omogućila je upis stotinu dece više od 1. septembra. Iz budžeta Grada za ovu investiciju izdvojeno je skoro 100 miliona dinara.