Novi Sad se oporavlja od nevremena

VIDEO K9: Grad se oporavlja od olujnog nevremena koje je sinoć napravilo veliku materijalnu štetu. Ekipe elektrpvojvodine i danas su na terenu, zbog havarije na Crvenom Čotu sugrađani su bez velikog broja TV programa.

0
196

Nevreme praćeno gradom, pljuskovima i jakim vetrom koje je sinoć oko 17,30 časova protutnjalo Novim Sadom ostavilo je za sobom pravi haos čije posledice i danas saniraju radnici nadležnih javno-komunalnih preduzeća.

Vetar je lomio grane i obarao drveće zbog čega su bile zakrčene pojedine saobraćajnice, a očtećen je i veliki broj automobila.

Iz Gradskog zelenila, čije su ekipe bile na terenu skoro cele noći, veće intervencije imale su u blizini „Lovotursa“, na prilazu Petrovaradinskoj tvrđavi, gde je stablo palo na vozilo Žandarmerije, dok je na samoj tvrđavi vetar oborio dva stabla.

Oborenog drveća bilo je i Futoškom putu, u ulici Stevana Momčilovića, na Limanu, Telepu, u Futogu i drugim gradskim i prigradskim delovima.

Sve ekipe Elektrovojvodine i danas su na terenu, struju su do podne dobili delovi grada, naselje Boske i Sremska kamenica, a tokom dana nadaju se da će je imati i stanovnici delova Futoga, Čerevićas, Šangaja, Čortanovaca, Sremskih Karlovaca, Banoštora, naselja Dunav, kao i Crveni Čot.

Kvar na Crvenom Čotu doveo je do gubitka signala velikog broja TV stanica, uključujući i TV Kanal 9, tako da su sugrađani od sinoć i u delimičnoj medijskoj blokadi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.