“Novi Sad – Gas”: Upozorenje korisnicima

VIDEO K9: Upozorenje koje je preduzeće "Novi Sad - Gas" objavilo na svom sajtu krajem januara, našlo se i na računima koje su ovog meseca poslali svojim korisnicima.

0
15

“Novi Sad – Gas” skrenuo je pažnju na pozive koji se upućuju građanima i potrošačima Novi Sad-Gas-a, na teritorijama Bačke Palanke i Novog Sada, u vezi sa nuđenjem usluge servisiranja gasnih kotlova i opreme, da ovo preduzeće nema nikakve veze sa tom akcijom kao i da sumnjaju u verodostojnost ponuđene usluge usred grejne sezone.

Pozive, kako navode, upućuje preduzeća iz Beograda koje nije ovlašćeni serviser bilo kog od renomiranih prozvođača gasnih kotlova, niti ima bilo kakve veze sa Novi Sad-Gas d.o.o.

Iz novosadskog preduzeća upozoravaju potrošače da budu krajnje oprezni kome poveravaju svoju unutrašnju gasnu instalaciju i gasni kotao na servisiranje i da to čine isključivo sa ovlašćenjim servisima za svoje gasne kotlove koje poseduju, stoji u saopštenju Novi Sad – Gas koje potpisuje direktor v.d. preduzeća mr Milan Đukić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.