Novi Sad dobija 4. most

VIDEO K9: Skupština Grada Novog Sada usvojila je predlog plana generalne regulacije novog, četvrtog, mosta u Novom Sadu, koji je planiran da se gradi u produžetku Bulevara Evrope. Taj predlog podržali su svi odbornici, sem odbornika DSS-a koji su ostali uzdržani.

0
33

Usvojen je planski dokument, koji će omogućiti izgradnju mosta u produžetku Bulevara Evrope, na danas održanoj sednici Skupštine Grada.

Milan Đurić, zamenik gradonačelnika Novog Sada naveo je kako je projekat izgradnje novog mosta od nacionalnog značaja i važan zbog rasterećenja putnih pravaca.

Na današnjoj sednici, usvojena je i Odluka da se proda zemljište, u radnoj zoni Sever IV, „CTP Investu Beograd“ za potrebe realizacije investicije japanskog giganta „Nidek“ koja pravi elekro-motore, a na osnovu čega će, prema njegovim rečima, Grad Novi Sad prihodovati skoro 600 miliona dinara.

Sa druge strane, Bojan Radojević predsednik odborničke grupe DSS je na sednici izjavio da Novi Sad prevashodno nema direktne koristi od izgradnje novog mosta i istakao da povodom ovoga projekta DSS ostaje uzdržan.

Odbornici su na sednici APV-a raspravljali i o planu predloga detaljne regulacije Aerodroma „Novi Sad – Čenej“ u Novom Sadu, Predlogu plana detaljnje regulacije Šumica u Novom Sadu kao i o dopunama plana detaljne regulacije blokova oko ulice Danila Kiša u Novom Sadu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.