Novi Sad će biti spreman za 53. Evropski karate šampionat

VIDEO K9: Novi sad će od 9. do 13. maja biti domaćin 53. Evropskog karate šampionata za seniore. Na sednici Organizacionog komiteta održanoj juče usvojen je izveštaj o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima organizacije šampionata.

0
427

Na sednici je, između ostalog, rečeno da SPENS zadovolјava sve kriterijume za održavanje tog velikom međunarodnog takmičenja i da će spremno odgovoriti na sve izazove tehničko-logističke prirode.

Reč je o jednoj od najvećih sportskih manifestacija u zemlji, koja će okupiti oko 2000 učesnika iz 50 zemalja i koja će biti organizovana u saradnji Pokrajinske vlade, Ministarstva omladine i sporta i Grada Novog Sada.

Karate federacija Srbije saopštila je da pripreme za 53. Evropski šampionat teku po planiranim aktivnostima i da će Novi Sad spremno dočekati najbolje evropske i svetske karate šampione.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučevoć istakao je da je ova sportska manifestacija veoma bitan događaj za grad i sa turističkog i sa ekonomskog aspekta, a prvenstveno zbog promocije grada kao nosioca dve titule – Evropske prestonice kulture i Omladinske prestonice Evrope.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.