Novi radovi toplane na više lokacija u gradu

VIDEO K9: Završeni su radovi na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Žarka Zrenjanina u Novom Sadu. Međutim, u Toplani već najavljuju i nove radove. 

0
360

Danas JKP Novosadska toplana nastavlja sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Vojvođanskih brigada, Mileta Jakšića, Miroslava Antića i Žarka Zrenjanina.

Zbog radova određuje se privremena zabrana saobraćaja u Ulici Mileta Jakšića i delu Ulice Vojvođanskih brigada (od Stražilovske ulice, do broja 11 u Ulici Vojvođanskih brigada).

Privremena izmena režima saobraćaja važi do 10.10.2017. godine.

A u ponedeljak počinju radovi na dve lokacija. Prva je Bulevar Cara Lazara od broja 74 do 86, gde počinju radovi na rekonstrukciji vrelovoda.

Zbog pomenutih radova, koji će se izvoditi na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Krilove ulice, određuje se privremena izmena režima saobraćaja, tako što se zauzima desna saobraćajna traka na Bulevaru cara Lazara, a Krilova ulica postaje „slepa ulica“.

Privremena izmena režima saobraćaja važi do 20.09.2017. godine.

Druga lokacija na kojoj u ponedeljak počinju radovi jeste Ulica Bele njive na brojevima 24 i 24a, gde će se izvoditi radovi na izgradnji vrelovodnog priključka.

Zbog pomenutih radova, određuje se privremena izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji tako što će se saobraćaj odvijati na jednoj saobraćajnoj traci uz naizmenično propuštanje vozila.

Privremena izmena režima saobraćaja važi do 11.09.2017. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.