Novi policajci uz nova vozila

VIDEO K9: Svečanost povodom promocije 268 polaznika 11. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u policijske pripravnike održana je danas na Trgu republike, a tim povodom gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uružio je nove automobile Policijskoj upravi Novi Sad.

598

 

Pun Trg republike dočekao je danas 268 polaznika 11. klase Centra za osnovnu policijsku obuku. Na ovoj svečanosti grad je uručio 24 automobila Policijskoj upravi Novi Sad. Gradonačelnik našeg grada Miloš Vučević istakao je da smo više godina čekali da kadrovski popunimo Policijsku upravu u Novom Sadu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova ističu veliko zadovoljstvo što u svoje redove primaju novu klasu policajaca. I dodaju da je ovom ministarstvu prvenstveno potrebno poverenje građana i shvatanje policije kao, kako kažu, kičme stabilnosti ove države.

Policijsku obuku u Sremskoj Kamenici jedini je cantar za obuku osnovnog policijskog kadra u zemlji.

U okviru ove svečanosti proglašeno je troje najuspešnijih polaznika 11. klase, a ovoj ceremoniji prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankuloski. Nakon uručenja Akta o ustupanju vozila Policijskoj upravi Novi Sad od strane grada, policajci su prikazali tehnike borilačkih veština koje su savladali tokom svoje obuke, a prezentovana je i združna vežba osposobljenosti pripadnika Žandarmerije i specijalnih jedinica policije.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.