Novi košarkaški tereni na Štrandu

VIDEO K9: Na novosadskoj gradskoj plaži Štrand juče su svečano otvoreni rekonstruisani košarkaški tereni.

0
129

Dva rekonstruisana košarkaška terena na novosadskom Štrandu od juče su na raspolaganju posetiocima gradske plaže, kao i za nadmetanja tokom leta.

Tereni za košarku, koji se nalaze kod ulaza na Štrand kod Mosta Slobode, kompletno su rekonstruisani, postavljene su nove taratan podloge, koševi, table, tribine na velikom terenu.

Na humanitarnoj utakmici, koja je održana nakon svečanog otvaranja, publika je imali priliku da se oproba u šutiranju slobodnih bacanja zajedno s članicama ženskog Košarkaskog kluba „Novosadska ŽKA“, košarkašima u kolicima i košarkašima „BalkanBeta“, a prikupljeni novac će biti doniran Sportskom savezu paraolimpijskih sportova Vojvodine.

Košarkaški tereni su obnovljeni zahvaljujući donaciji od četiri miliona dinara jedne društveno odgovorne kompanije, a u saradnji sa Fondacijom „Ana i Vlade Divac“.

Pomenimo i da kupanje na Štrandu nije bilo dozvoljeno zbog niske temperature vode u Dunavu, visokog vodostaja, kao i zbog naftne mrlje koja se pojavila pre dva dana, kao posledica izlivanja goriva iz jednog bugarskog broda. Institut za javno zdravlje Vojvodine saopštio je danas da je voda u Dunavu kod Štranda hemijski ispravna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.