Novi izgled ulice Stevana Doronjskog

VIDEO K9: U Ulici Stevana Doronjskog na Detelinari završena je prva faza radova na izgradnji saobraćajnice i prateće infrastrukture za koju je iz budžeta Novog Sada izdvojeno skoro 25 miliona dinara.

0
103

Prioritet ovog lokaliteta bila je izgradnja asfaltnog kolovoza umesto dosadašnjeg tucaničkog, a urađena je i pešačka staza varirajuće širine u istoj dužini kao kolovoz, stoji na sajtu Gradske uprave za građevinsko zemljište I investicije.

Ulica Stevana Doronjskog dobila je i 6 stubova javnog osvetljenja sa LED svetiljkama.
Zbog velikog broja novoizgrađenih stambenih objekata, povećan je i broj automobila što je dovelo do nedostatka parking prostora. Za sada je izgrađeno osam parking mesta sa upravnom šemom parkiranja, u okviru kojih i dva namenjena osobama sa invaliditetom.

Planirana 24 parking mesta, kao i 102 metara pešačke staze, biće izgrađeni nakon rešavanja svih spornih imovinsko-pravnih odnosa na ovom lokalitetu, navode u Gradskoj upravi. U međuvremenu, predmetne površine sanirane su struganim asfaltom, čime je privremeno rešeno parkiranje, kao i pristup objektima u ovoj ulici. Ova prva faza izgradnje saobraćajnih površina i infrastrukture u Ulici Stevana Doronjskog koštala je malo više od 24 miliona i devetsto hiljada dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.