Novi izgled OŠ “Prva vojvođanska brigada”

VIDEO K9: Osnovna škola Prva vojvođanska brigada dobila je pomoć od grada za opremanje škole. Pravi radovi tek slede.

0
2205

Osnovna škola “Prva vojvođanka brigada” uputila je projekte Gradskoj upravi za obrazovanje kako bi im pomogli u opremanju škole. Gradska uprava im je odobrila nešto više od dva i po miliona dinara za održavanje zgrade.

“U okviru tekućeg održavanja sanitarnih čvorova vodovoda i kanalizacije, dobili smo 2.824.000 dinara, koje ćemo utrošiti na sanaciji mokrih čvorova i toaleta koji nisu u prvom cilju završeni. Dobili smo 4.400.000 dinara dobili za sanaciju ravnog krova koji je prokišnjavao, radovi su pri kraju. Očekujem završetak radova za par dana”, rekao je Oliver Stojanović, direktor OŠ Prva vojvođanska brigada.

Veliko igralište krasi dvorište ove škole, a učenicima su dostupne velike klupe pored igrališta na kojima mogu da se odmaraju na velikim i malim odmorima. Očekuje se dogradnja škole gde će se napraviti još tri dodatne učionice.

“Jedan od vrlo značajnih projekata koje smo uradili jeste računarska mreža, unutrašnji video nadzor i WIFI kao i HOT SPOT unutar objekta. Za to će nam biti potrebno oko 5.000.000 dinara i taj projekat smo uputili Češkoj ambasadi na razmatranje i očekujemo njihov odgovor”, Stojanović.

Kako navodi direktor iz sopstvenih sredstava uspeli su u velikoj meri da urede školu, okreče učionice, obnovne rasvetu i stave u funkciju dve interaktivne table. U školi su ugrađene sigurnosne kamere kako napolju tako i unutra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.