Novi informativni portal

VIDEO K9: Medijska scena Vojvodine bogatija je za novi informativni internet portal. Vojvođanske vesti, prema rečima uredništva, na jednom mestu nude širok izbor objektivnih vesti iz pokrajine, od sporta do politike.

0
546

Prelazak sa papira u virtuelni svet interneta u potrazi za pravovremenom i proverenom informacijom nije bio lak poduhvat, kažu u “Vojvođanskum vestima”.

Novi informativni internet portal, kako navode, nastao je vođen idejom da građani, u skladu sa svojim interesovanjima, budu u prilici da na jednom mestu pronađu rezultate utakmica svog lokalnog tima, najavu gostovanja pozorišnih predstava u svom mestu, ali i da dobiju objektivnu informaciju o aktuelnim političkim dešavanjima, što je, možda i najteži zadatak koji ih čeka.

“Odlučili smo se da pokrenemo sajt na kome će prioritet biti istina. Kada pitate vlast da vam kaže nešto o opoziciji, obično vam kažu kako opozicija nije konstruktivna. Kada pitate opoziciju da vam kaže da li je vlast išta dobro učinila, svali put će odgovor biti – nije. Istina je uvek negde između”, rekao je Nebojša Korać, glavni i odgovorni urednik portala. 

Vojvodina je uvek bila lokomotiva Srbnije, rekao je Korać, te otud i inicijativa za vojvodjanskevesti.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.