Nove zaštitne uniforme vatrogascima

VIDEO K9: Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas uniforme koje obezbeđuju adekvatnu zaštitu vatrogasaca pri intervencijama na otvorenom vojvođanskim dobrovoljnim vatrogasnim društvima danas su uručene nove zaštitne uniforme, koje je za njih obezbedila pokrajina.

0
47

Od donošenja Zakona o dobrovoljnom vatrogastvu, kako je rekao, Pokrajinska vlada je prva u Srbiji pristupila unapređenju rada dobrovoljnih vatrogasnih društava, čime je pokrenut višegodišnji projekat opremanja svih vatrogasnih društava u Vojvodini, rečeno je tokom uručenja nove zaštitne opreme vojvođanskim dobrovoljnim vatrogasnim društvima.

Zaštitnu opremu, dobilo je 86 dobrovoljnih vatrogasnih društava na teritoriji Vojvodine, za šta je iz pokrajina opredelila 35 miliona dinara putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Konkurs za zaštitne uniforme za intervencije na otvorenom Pokrajinski sekretarijat raspisao je, kako je rečenu, sa ciljem da podigne nivo opremljenosti dobrovoljnih vatrogasnih društava, ali i svest građana o značaju njihovih aktivnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.