Nove uniforme za graničnu policiju

VIDEO K9: U toku je podela novih kompleta interventne uniforme pripadnicima Uprave granične policije, koje će do subote biti dobiti celokupan sastav ove Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova.

0
446

Policijski službenici na Graničnom prelazu Batrovci danas su smenu započeli u novim uniformama i ističu da su zadovoljni novim uniformama, koje su kako kažu kompletne, kvalitetne i zadovoljavaju potrebe rada u terenskim uslovima.

„Za nas je izuzetno važno što smo dobili nove uniforme, s obzirom na zadatke iz naše nadležnosti koje izvršavamo u različitim vremenskim uslovima. Radujemo se i što su podeljene sada, kada je zbog praznika pojačan intezitet saobraćaja na graničnim prelazima“, rekao je Vojislav Ivković, zamenik komandira na Graničnom prelazu Batrovci, podsećajući da je ovaj prelaz prošlog vikenda za samo 24 sata prešlo oko 40.000 ljudi.

Da podsetimo, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najavio je početkom novembra da će pripadnici Uprave granične policije do kraja godine dobiti nove uniforme.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.