Nove prostorije za penzionere

VIDEO K9: Našim starijim sugrađanima na raspolaganju su nove prostorije Udruženja penzionera koje su pre dva dana svečano otvorene u ulici Dimitrija Tucovića.

0
216

Udruženje penzionera grada Novog Sada, koje broji 25 000 članova, pored prostora u Poštanskoj, dobilo je na korišćenje i nove prostorije u ulici Dimitrija Tucovića 10, gde su se odnedavno i uselili.

“Ovde smo predvideli da određene službe budu radile, a to je da se ovde prima članarina, za banje, turističke ture koje će biti organizovane, izleti jednodevni, saradnja sa firmama, drugim udruženjima i organizacijama, koje su sa nama sklopile ugovore”, rekao je Siniša Brankov, potrpredsednik Udruženja penzionera Grada Novog Sada.

Brankov ističe da za njihovo udruženje veliki uspeh predstavljaju sporazumi o saradnji sklopljeni sa 36 organizacija, koji će svakako poboljšati rad Udruženja penzionera.

Dodaje i da već sledeće nedelje u Petrovaradinu organizuju proslavu jednog lepog jubileja.

“To je ponedeljak 11. februar gde želimo da obeležimo jedan jubilej našeg penzionera koji ima 90. godina, ali je veoma aktivan i na taj način malo obavestimo ostale penzionere kako se i u tim godinama penzioneri veoma aktivni”, naveo je Brankov.

Potpredsednik udruženja penzionera napominje da su nove prostorije u ulici Dimitrija Tucovića na korišćenje dobili od Poslovnog prostora jer se u njima ranije nalazilo udruženje Novosadski penzioneri koje se odnedavno priključilo njihovoj organizaciji.

U njima će svoje aktivnosti svakog radnog dana obavljati od 8 do 12 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.