Nove prostorije Poreske uprave

VIDEO K9: Novosađani u novu godinu ulaze i sa novim prostorijama Gradske poreske uprave koja je premeštena na novu adresu, u Ulicu Vojvođanskih brigada broj 24 do 26.

0
110

Gradska poreska uprava premeštena je u nove prostorije u Ulici Vojvođanskih brigada broj 24-26. Šalter u Ulici Ilije Ognjanovića, gde su ranije bile prostorije Poreske uprave, ovim je zatvorio vrata za stranke. Iz Gradskog veća za budžet, finansije i investicije poručuju da su otvaranjem novih prostorija omogućili sugrađanima da sada sve poslove u vezi porezom mogu obaviti na jednom mestu.

Pored šalterskih radnika, koji su sugrađanima bili dostupni i u starim prostorijima, svim fizičkim i pravnim licima će na raspolaganju biti i dežurni inspektor, navodi Mesarović.

U narednih mesec dana biće postavljena i pristupna rampa za osobe sa invaliditetom, kazala je Mesarović i dodala da će na samom ulazu u novu Gradsku poresku upravu biti instalirana i posebna dva šaltera za sugrađane sa invaliditetom i trudnice.

Organizacija u novim prostorijima biće, prema njenim rečima, kao u bankama, odnosno, svaka stranka će dobiti svoj redni broj.

Ovom prilikom, Mesarović se zahvalila svim Novosađanima što su, kako je istakla, i u 2020. godini bili finansijski disciplinovani i redovni izmirivali sve svoje poreske obaveze.

Poštujući situaciju prouzrokovanu virusom Covid 19, a u cilju očuvanja zdravlja sugrađana Gradska poreska uprava je omogućila svim poreskim obveznicima da se obrate putem elektronske pošte i ovim putem ponovo apeluje na sugrađane da u daljoj komunikaciji koriste elektronski vid obraćanja, putem e-maila na adrese:

[email protected] – za sve pisane podneseke, pa i podneske u vezi sa pomenutim obaveštenjem o stanju duga,

[email protected] – za prijem poreskih prijava i svih drugih podnesaka vezano za naknadu za zaštitu i unapređivanje životne sredine i naknade za korišćenje javnih površina

[email protected] – za prijem zahteva za izdavanje uverenja.

 Sve potrebne informacije moguće je dobiti i telefonskim putem na brojeve telefona: 4871-751 i 4871-707.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.