Nove “političke poruke” na ulicama Novog Sada

VIDEO K9: Grafiti uvredljivog sadržaja na račun pojedinih opozicionara oslikani su na pojedinim novosadskim trotoarima pre nekoliko dana, a pojavile su se osvanuli su još pre par dana na ulicama Novog Sada, a jutros su primećene i nove sa sličnim porukama.

0
31

Na trotoarima nekoliko novosadskih ulica su prošle sedmice osvanuli su grafiti uvredljivog sadržaja, “Milica lažljivica” i “Miloš Francuz”, upereni protiv, kako se pretpostavlja, predsednice Srpske stranke Zavetnici i narodne poslanice Milice Đurđević Stamenkovski i predsednika Nove Demokratske stranke Srbije i narodnog poslanika Miloša Jovanovića.

Utisak je da su ispisani zbog njihovih reakcija na zvanični stav oko francusko-nemačkog plana za Kosovo, odnosno evropskog sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Na Novom naselju su jutros “osveženi” ranije oslikavani grafiti, koji ovoga puta asociraju i protiv predsednika Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu i narodnog poslanika Borislava Novakovića, kao i nekadašnjeg lidera Demokratske stranke i bivšeg predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića.

S obzirom da su ispisani istim šablonskim grafitima, pretpostavlja se da je reč o istim, za sada nepoznatim “autorima”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.