Nove mere u vrtićima i školama

VIDEO K9: U pojedinim objektima novosadske Predškolske ustanove Radosno detinjstvo, kao i u nekim osnovnim i srednjim školama registrovani su pojedinačni slučajevi zaraze korona virusom.

0
42

U PU „Radosno detinjstvo“ otkriveno je šest slučajeva zaraženih korona virusom kod zaposlenih.

U svim vrtićima Radosnog detinjstva na snazi je nova mera koja podrazumeva da roditelji ne ulaze u objekte vrtića, već da decu predaju osoblju, na ulazu, kako se ne bi stvarala gužva u objektima.

U pojedinim novosadskim osnovnim i srednjim školama nekoliko učenika je u samoizolaciji iz predostrožnosti jer su bili u kontaktu sa zaraženim osobama.

U Osnovnoj muzičkoj školi „Josip Slavenski“ i u Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ u Petrovaradinu, u kojima su prošle nedelje pojačane mere zaštite zbog registrovanih slučajeva virusa, nema povećanja broja zaraženih, saopšteno je iz Gradskog veća za obrazovanje.

Rečeno je i da se situacija u vrtićima, osnovnim i srednjim školama sa teritorije Novog Sada redovno prati te da je Gradska uprava za obrazovanje u budžetu za ovu godinu izdvojila dodatna sredstva za zaštitnu opremu i dezinfekciju, za potrebe obrazovnih ustanova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.