Nove izmene režima saobraćaja

VIDEO K9: Od ponedeljka u pojedinim delovima Novog Sada, zbog radova, stupaju na snagu nove izmene režima saobraćaja.

0
7

U ponedeljak, 29. maja, na Trgu Komenskog i u Školskoj ulici počinje prva faza radova na rekonstrukciji vrelovoda zbog kojih će doći do izmene u režimu odvijanja saobraćaja.

Prva faza podrazumeva privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u delu Školske ulice, od br. 1 do Trga Komenskog, kao i u delu Trga Komenskog, neparna strana i parna strana ispred kućnih brojeva 6, 8 i 10. U okviru ove faze određena je i izmena režima saobraćaja na trotoaru na Bulevaru oslobođenja ispred kućnog broja 78. Privremena izmena režima saobraćaja za prvu fazu važiće od 29. maja do 7. jula, a za drugu fazu od 10. do 31. jula.

Druga faza podrazumeva privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u Školskoj ulici od Ulice Danila Kiša te obustavu saobraćaja i na Trgu Komenskog.

Takođe, zbog izvođenja radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka, u ponedeljak, 29. maja, biće privremeno obustavljen saobraćaj u Ulici Danila Kiša kod br. 19, a u utorak, 30. maja, u Ulici Jovanke Stojković bb. Iz Gradske uprave apeluju na sugrađane da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.