Nove donacije “Dunav osiguranja”

VIDEO K9: Humanoj akciji pomoći zdravstvenom sistemu Republike Srbije u suzbijanju koronavirusa pridružila su se još dva preduzeća koja posluju u sastavu Kompanije „Dunav osiguranje“ ‒ „Dunav re“ i „Dunav društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom“.

14

Društvo za reosiguranje „Dunav re“ doniralo je iznos od tri miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, dok su zaposleni u „Dunav penzijama“ odlučili da pet procenata martovske zarade i pet procenata mesečne naknade za rad članova Nadzornog odbora Društva uplate u Trezor Republike Srbije kao doprinos borbi protiv koronavirusa.

Kompanija „Dunav osiguranje“ među prvima je pokrenula lanac podrške našem zdravstvu donacijom od 10 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, a zatim su srazmerno svom učešću na tržištu osiguranja od auto-odgovornosti, participirali sa oko 42 miliona dinara u donaciji od ukupno 120 miliona dinara koje je Udruženje osiguravača Srbije uplatilo u Fond za nabavku medicinske opreme i materijala.

Preduzeće „Dunav auto“ doniralo je 1,35 miliona dinara Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ za nabavku automobila fijat 500 L neophodnih za rad na terenu.

Kompanija „Dunav osiguranje“ i preduzeća koja posluju u njenom sastavu najavili su da će nastaviti da pružaju podršku kako finansijskim sredstvima tako i merama koje preduzimaju u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i svojih klijenata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.