Novaković: Tražimo smenu i vanredne izbore

VIDEO K9: Na štandovima Narodne stranke u Novom Sadu u subotu je počelo prikupljanje potpisa sugrađana u peticiji kojom traže ostavku gradske vlasti i raspisivanje vanrednih izbora u našem gradu, o čemu je u našem Otvorenom ekranu govorio Borislav Novaković, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke.

0
21

Narodna stranka, rekao je njen predsednik Gradskog odbora u Novom Sadu, Borislav Novaković, jedna je od političkih partija koje su postigle dogovor o zajedničkom delovanju, a moguće i izlasku na predstojećim izborima sledeće godine.

Narodna stranka u subotu je počela prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i održavanje vanrednih izbora u našem gradu.

Novaković, koji je izneo niz kritika na račun gradske vlasti i gradonačelnika, uveren je da u Novom Sadu postoji, kako je rekao, ćutljiva većina koja je protiv aktuelne vlasti.

Na najavu o potpisivanju peticije reagovao je GO SNS u Novom Sadu saopštenjem u kojem, između ostalog, Novakovića naziva “dokazanim kriminalcem”, a aktuelnog gradonačelnika najboljim u istoriji Novog Sada.

U saopštenju navode i da inicijatori potpisivanja peticije nemaju moralni i profesionalni kredibilitet, te da, s obzirom na to da Narodna stranka nema odbornike jer, kako stoji u saopštenju, “nisu smeli da izađu na izbore”, spisak potpisnika inicijative za smenu gradonačelnika ostave u Pisarnici Skupštine grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.