Nova uprava najavljuje bolje dane za Vošu

VIDEO K9: Novo rukovodstvo FK Vojvodine najavilo je rezultatsku i finansijsku konsolidaciju kluba, kao i nova infrastrukturna ulaganja.

89

Situacija u Fudbalskom klubu Vojvodina, sudeći prema sportskim rezultatima prošle sezone, izgleda gora nego što realno jeste, rekao je juče novi direktor novosadskog superligaša Dušan Bajatović.

U svom prvom obraćanju javnosti nakon izbora održanog na vanrednoj sednici Skupštine kluba u petak, Bajatović je rekao i da je u prethodnih godinu i po dana u finansijski oporavak Vojvodine uloženo oko sedam miliona evra, ali da je dobar deo tih sredstava iskorišćen za vraćanje starih dugova.

Bajatović je najavio rezultatsku, finansijsku i infrastrukturnu konsolidaciju kluba, među kojima i izgradnju novog, savremenog stadiona “Karađorđe” na mestu postojećeg, kapaciteta 16.800 mesta. Reč je o investiciji teškoj 25 miliona evra koju će finansirati država, odnosno Srbijagas, a koji će na kraju biti u vlasništvu grada.

Ekipa Vojvodine pojačala je i igrački kadar, a među poslednjima je dvadesettrogodišnji Nemanja Vučića, koji je nakon četiri sezone provedene u „Zemunu“ potpisao ugovor sa „starom damom“ do juna 2022. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.