Nova pravila igre “Uzmi račun i pobedi”

VIDEO K9: Počeo je novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024", a ovoga puta pravila su nešto drugačija.

0
22

Od 8. aprila počelo je slanje računa za novi ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, a do sada je 2,8 miliona računa u sistemu, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali.

Svi prethodni nalozi su obrisani, tako da svako ko želi ponovo da učestvuje, mora da otvori nalog, naveo je Mali i dodao da, osim svog računa, građani mogu da na aplikaciju dodaju još 4 člana.

Aplikacija je, kako je rekao, unapređena i skeniranje računa je sada brže, a novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja.

Naime, ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima, što znači da, ako platite karticom, imaćete dvostruku šansu za dobitak jer će se vaš račun u aplikaciji obraditi kao dva skenirana računa.

Nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra, a prvo izvlačenje je 11. maja, kada će biti dodeljeni jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.