Nova parkirališta u sistemu naplate

VIDEO K9: U sistemu naplate parkiranja od sada su i parking mesta u ulicama Miše Dimitrijevića i Tolstojeve, u delu od Puškinove do Hopovske ulice, saopšteno je iz Javno komunalnog preduzeća "Parking servis".

0
22

Od danas počinje naplata parkiranja u ulicama Miše Dimitrijevića i Tolstojevoj, tačnije u delovima ovih ulica od Puškinove do Hopovske ulice, a navedena parkirališta nalaze se u režimu plave zone.

Parkiranje u plavoj zoni, bez vremenskog ograničenja, po ceni od 44 dinara za sat vremena, omogućeno je slanjem SMS poruke sa registarskom oznakom vozila na broj 8212, ili kupovinom „greb-greb” parking karte na kiosku, podsećaju u novosadskom Parking servisu.

Građani koji imaju prebivalište u ovim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu za 130 dinara na mesečnom nivou, koju mogu kupiti na Blagajni JKP „Parking servis“ u ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova.

Za regulisanje stanarske karte potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Uplatu građani mogu izvršiti i elektronskim putem – korišćenjem aplikacije ePPK, dostupnoj na internet adresi preduzeća, parkingns.rs.

Za više informacije građani mogu da kontaktiraju JKP „Parking servis“ Novi Sad, pozivom na brojeve: 021/472-41-40 i 0800/021-104.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.