Nova parking mesta na Bulevaru Evrope

VIDEO K9: Na Bulevaru Evrope u toku je prva faza izgradnja parkinga na kojem sugrađani već mogu da koriste 49 parking mesta.

0
137

Izgradnja parkinga na Bulevaru Evrope koja se realizuje fazno započeta je u avgustu ove godine, a trenutno je u toku prva faza koja podrazumeva izgradnju jednostranog parkinga sa kosom šemom parkiranja, uz desnu kolovoznu traku na strani stambene zone Detelinara, i to na delu od Futoškog puta do Ulice Janka Veselinovića, u dužini od 950 metara.

Grad je za prvu fazu radova izdvojio 60 miliona dinara. Drugom fazom biće obuhvaćena deonica između Ulice Janka Veselinovića i Ulice Kornelija Stankovića, gde je predviđena izgradnja 20 parking mesta, tako da će uz Bulevar Evrope, na kompletnoj deonici, od Ulice Janka Veselinovića do Futoškog puta, biti izgrađeno ukupno 201 parking mesto.

Projektom je predviđena pešačka veza između novoizgrađenog parkinga i postojećeg trotoara, kao i očuvanje i zaštita svakog stabla drvoreda koji se nalazi na Bulevaru Evrope.


Grad je pozvao sugrađane da preko svojih mesnih zajednica podnesu predloge za poboljšanje uslova života u delovima Novog Sada u kojima žive, kako bi oni koje je moguće realizovati bili uvršteni u budžet Grada za narednu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.