Nova Osnovna škola “Miloš Crnjanski”

VIDEO K9: Pored postojeće Osnovne škole „Miloš Crnjanski“ planirana je izgradnja novog objekta ove obrazovne ustanove jer postojeći kapaciteti nisu dovoljni za broj učenika koji se povećava svake godine.

0
80

Prema planu, nova zgrada biće izgrađena pored postojeće, na parceli od oko 14. 000 kvadratnih metara, na kojoj se sada nalazi teren za fudbal, zelene površine kao i nelegalno izgrađen objekat za sport i fizičku kulturu.

Nova škola trebalo bi da ima najmanje 12 učionica razredne nastave, četiri učionice za produženi boravak, 20 učionica predmetne nastave, malu salu za vizičko, kao i veliku sa svlačionicama, tuševima i drugim pratećim prostorijama.

Planirane su i svečana sala, biblioteka sa čitaonicom, kuhinja sa trpezarijom i magacinom te zbornice, kancelarije i druge prostorije.

Takođe ovaj objekat treba da poseduje ograđeno dvorište sa sportskim terenima, a čitav objekat će morati da ispunjava sve zahteve pristupačnosti za osobe sa invaliditetom.

Rok za podnošenje projektno-tehničke dokumentacije je do 1. jula, procenjena vrednost projekta iznosi 28 miliona i 840 hiljada dinara, a sredstva su obezbeđena iz pokrajinske budžetske rezerve.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.