Nova lica ulica Veternika

VIDEO K9: U Veterniku su u toku radovi na asfaltiranju ulica, a planirana je i izgradnja dela kanalizacione mreže. Jedno od gradilišta danasu su obišli i predstavnici gradske vlasti.

0
208

U toku radova na putnoj infrastrukturi u Veterniku, u prvoj polovini ove godine asfaltirano je 28 veterničkih ulica, a u planu je da se do kraja godine asfaltira još njih 10.

Vrednost izvedenih i planiranih radova iznosi preko 100 miliona dinara, a radovima je obuhvaćeno asfaltiranje više od 10 kilometara saobraćajnica.

U toku je izgradnja i oko 12 kilometara kanalizacione mreže severno od Novosadskog puta, vrednosti 300 miliona dinara, zatim opremanje lokaliteta za stambeno zbrinjavanje izbeglih lica u Veterniku, u vrednosti 59 miliona dinara, kao i izgradnja saobraćajnih površina,  vodovoda, kanalizacije i javnog osvetlјenja Ulice Nove, između Ul. Vojvode Putnika i Radničke, u okviru opremanja lokaliteta za izbegla lica, vrednosti 23,5 miliona dinara, te izgradnja produžetka Bulevara Jovana Dučića, koju finansiraju Grad Novi Sad i pokrajina sa 236 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.