Nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica u Bačkom Petrovcu

VIDEO K9: U Bačkom Petrovcu danas je otvorena nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica.

0
166

Simbolčičnim presecanjem vrpce, u Bačkom Petrovcu svečano je otvorena nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica (BPŠ).

Ovim činom BPŠ, koja je nedavno obeležila 100 godina postojanja i neprekidnog rada, još jednom je potvrdila snagu  istabilnost, kao i da će odgovoriti na zahteve klijenata u ovom delu zemlje, rekl aje ovom prilikom članica Izvršnog odbora BPŠ, Nataša Marković.

Marković je istakla da je BPŠ unapredila svoje poslovanje u svim segmentima, podržavajući klijente, kao i sistemski značajne projekte u Srbiji. Poslednji u nizu značajnih poduhvata je puštanje u rad šest novih bankomata na svim usputnim stanicama novootvorene brze pruge između Novog Sada i Beograda, u okviru projekta Na dobrom koloseku, kao i otvaranje ekspoziture u holu Železničke stanice u Novom Sadu.

Otvaranje nove ekspoziture u Bačkom Petrovcu, kako je rečeno, predstavlja nastavak regionalnog ravnomernog širenja poslovne mreže, sa ciljem da bankarke usluge i prozvodi budu dostupni svim građanima Srbije.

Svečanosti su prisustvoli i predstavnici Banke Poštanska štedionica a.d. Banjaluka, koja posluje u sastavu BPŠ od decembra prošle godine, nakon akvizicije banjalučke Komercijalne banke.

Nakon otvaranja ekspoziture, predstavnici BPŠ posetili su gimnaziju Jan Kolar sa domom učenika, gde je Dejan Marković, član Nadzornog odbora BPŠ a.d. Banjaluka i bivši učenik ove gimnazije, toj prosvetnoj ustanovi uručio simboličan poklon, lap top računar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.