Nova dečja igrališta i teretane

VIDEO K9: U proteklom periodu u gradskim i prigradskim naseljima Novog Sada postavljeno je 10 teretana na ovorenom i 5 street work out teretana, kao i sedam novih dečjih igrališta. Teretane i igrališta namenjena su deci i rekreativcima za samostalno i sigurno korišćenje, u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti, poručuju iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

0
14

Ove godine postavljeno je sedam novih dečijih igrališta, a pored zahteva roditelja, kriterijumi pri odabiru mesta na kojima će ona biti postavljena bili su brojnost korisnika i stepen potrebe za prostorom gde će deca provoditi slobodno vreme.

Nova dečija igrališta postavljena su na teritoriji mesnih zajednica Podbara, Jugovićevo, Nikola Tesla – Telep, Vera Pavlović, Petrovaradin, Budisava i Bukovac. Birana je upotreba materijala i podloga proverenih na bezbednost, toksičnost i dugotrajnost.

Za izgradnju dečijih igrališta i teretana iz gradske kase izdvojeno je 50 miliona dinara, a kroz postupak javne nabavke, koja je u toku, planiran je i nastavak ovih aktivnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.