Nova aplikacija za taksi prevoz

VIDEO K9: Zahvaljujući novoj aplikaciji, Novosađani će biti na samo nekoliko klikova do naručivanja taksi vozila, dok će taksisti na jednostavan i efikasan način moći da ostvare što više vožnji.

0
83

Novu aplikaciju za taksi prevoz – Yandex Go, koja se koristi u velikom broju evropskih gradova, od sada mogu koristiti i Novosađani.

Za naručivanje taksija nije obavezno upisivanje adrese, već je dovoljno pokrenuti aplikaciju i ona će uz pomoć GPS odrediti gde se korisnik nalazi i usmeriti automobil prema njemu, uz prikazivanje cene, sa kontaktom taksiste i opisom vozila.

Prednost koju putnici imaju pri korišćenju ove aplikacije ogleda se u transparentno izraženoj ceni, ali i ponudi najbolje putanje koja će putniku omogućiti najbrži put uz ekonomičnu potrošnju.

Zahvaljujući najmodernijim mapama koje je ova aplikacija razvila, putnici u svakom momentu mogu da prate kretanje vozila.

Yandex Go aplikacija pri raspodeli vožnji pored ostalih stavki uzima u obzir i rejting vozača koji je zasnovan na ocenama koje daju korisnici, i na osnovu statistike realizovanih vožnji, vozači sa visokim rejtingom imaće prioritet u dobijanju vožnji.

Ova aplikacija se koristi u 16 država širom sveta, uključujući i Srbiju u kojoj je dostupna od 2018. godine, može besplatno da se preuzme u prodavnicama App Store i Google Play, a dostupna je na srpskom, engleskom, francuskom i drugim jezicima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.