Nosi Sad – Harmonija koja inspiriše

VIDEO K9: Sugrađani koji žele da učestvuju u turističkoj promociji Novog Sada, a pri tom budu i nagrađeni, imaju priliku za to prijavom na konkurs pod nazivom „Novi Sad - Harmonija koja inspiriše“ koji je raspisala gradska Turistička organizacija.

0
36

Nagradni literarni konkurs pod nazivom „Novi Sad – harmonija koja inspiriše – zapisi i doživljaji Novog Sada“, gradska Turistička organizacija raspisala je 1. juna u cilju promocije Novog Sada kao turističke destinacije kroz kratke priče i zapise.

Na ovaj litererni konkurs zainteresovani će moći da odgovore do 1. septembra, a stručni žiri će izabrati 5 najboljih radova. Proglašenje pobednika kojima će biti dodeljene vredne nagrade, biće objavljeno na sajtu novisad.travel na Evropski dan jezika, 26. septembra.

Putin navodi da je, prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku koji su nedavno objavljeni, ove godine u aprilu zabeležen porast domaćih i stranih turista u Novom Sadu.

Ova statistika, kako je rekla, budi nadu da će Novi Sad ponovo biti mesto okupljanja domaćih i stranih turista, čemu će umnogome doprineti i brojni festivali koji će u narednom periodu biti održani u našem gradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.