Noćas u Beogradu 227 saobraćajnih prekršaja

VIDEO K9: Noćas su 227 saobraćajnih prekršaja i 56 vožnji pod dejstvom alkohola zabeležile saobraćajne patrole na putevima u Beogradu. Nekoliko saobraćajnih punktova obišli su ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić.

0
115

Protekle noći na putevima u Beogradu 227 vozača načinilo je različite saobraćajne prekršaje, a 56 njih kažnjeni su zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Troje je, zbog veće količine alkohola u krvi, zadržano u policiji do istrežnjenja. Pripadnici Interventne jedinice priveli su jednu osobu nakon što je pretresom kod nje pronađen pištolj sa 15 metaka u okviru.

Ovakve prevetivne aktivnosti dovode do smanjenja broja krivičnih dela i saobraćajnih prekršaja, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

“Još jednom apelujemo i na sve vozače da ne voze pod uticajem alkohola, jer nažalost i večeras sam imao priliku da vidim da jedan deo ljudi vozi pod uticajem alkohola koji su sankcionisani. Čak smo imali i teže slučajeve gde su vozači imali preko 1,5 promila alkohola u krvi”, kazao je Stefanović.

On se upoznao i sa radom novih android radio stanica, koje su počeli da koriste pripadnici Interventne jedinice, a koja bi mogle do kraja godine da u Beogradu zažive u punom kapacitetu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.