Nisu isključene smene u “Čistoći”

VIDEO K9: Nakon učestalih žalbi sugrađana na rad "Čistoće", gradonačelnik Novog Sada odlučio je da "počisti" stanje u ovom javno komunalnom preduzeću.

0
11

Učestale žalbe sugrađana iz raznih delova grada i prigradskih naselja, koje su poslednjih meseci pristizale i u našu redakciju, stigle su i do gradskih čelnika koji su imali pre dva dana razgovor sa Čistoćom u kojem su im poručili da nisu zadovoljni.

Građani su u pravu što se žale, rekao je gradonačelnik Novog Sada koji je i sam, kako je naveo, primetio ovaj problem.

Naša ekipa izlazila je po pozivu sugrađana iz Adica, sa Telepa, Klise i iz Futoga, a bilo je i žalbi na neredovan odvoz kabastog i beštenskog otpada iz grada i iz Kaća.

Kontejnere koji se u pojedinim delovima grada prazne svake druge umesto svake srede, prljavštinu i smeće koje ostaje iza kamiona Čistoće i smrad koji je intenzivan oko gomila otpada na ovim visokim temperaturama, teško je ne primetiti.

Vučević se osvrnuo i na rad nadležnih inspekcija i gradskih uprava uz opasku da, kako je rekao, “ne može inspekcija da se abolira samo zbog toga što su uputili neki nalog ili napravili zapisnik, već moraju da isprate šta se posle desilo s tim”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.