Niču stanovi za bezbednjake

VIDEO K9: Stanovi za pripadnike snaga bezbednosti, vojske, policije i BIA-e, koji se grade u naselju Jugovićevo, biće useljivi do kraja godine, najavila je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović danas tokom obilaska radova.

0
87

Prvi stanari u zgradu koja u naselju Jugovićevo niče za pripadnike snaga bezbednosti, moći će da se u nju usele krajem godine, rečeno je tokom obilaska gradilišta.

Reč je o 548 stanova u delu grada u kojem će, prema najavama gradskih čelnika, biti otvorena i nova osnovna škola, obdaništa, kao i atletski centar.

Ministarka građevinarstva, Zorana Mihajlović je pre toga obišla završne radove na izgradnji nadvožnjaka preko auto-puta Beograd – Novi Sad, na lokalnom putu Kać – Novi Sad i najavila da će on biti završen za 15 dana.

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević je ovom prilikom saopštio da je Vlada Srbije juče, na predlog Novog Sada proglasila novi most u našem gradu i obilaznicu kao projekat od nacionalnog značaja.

Izvođač izgradnje stanova u Jugovićevu, koja je počela u julu prošle godine nalazi se u prvoj fazi je novosadska Best izgradnja.

Prošle godine započeta je izgradnja 1530 stanova za pripadnike snaga bezbednosti i najveći broj njih biće završen ove godine, naveo je Nebojša Šurlan, direktor Građevinske direkcije Srbije, govoreći o celom projektu izgradnje stanova u zemlji. Raspisano je 15 tendera i za izgradnju još 4.300 stanova, čija izgradnja počinje ove godine, a potom preostaje početak izgradnje 2.200 stanova u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.