Niče vatrogasna stanica na N. Beogradu

VIDEO K9: Novi Beograd će u martu, po prvi put, dobiti vatrogasnu stanicu, izjavio je ministar policije danas tokom obilaska radova na izgradnji ovog objekta.

0
20

Vatrogasno-spasilačka stanica Novi Beograd značajnoće doprineti većoj bezbednosti i sigurnosti građana ove najnaseljenije opštine u Srbiji, a koju Novobeograđani čekaju duže od 50 godina, izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin nakon obilaska gradilišta te naglasio da će ova stanica značajno unaprediti rad vatrogasaca i dati veliki doprinos u spasavanju ljudskih života.

Prosečno vreme stizanja vatrogasno-spasilačkih ekipa na teritoriji opštine Novi Beograd će biti značajno smanjeno, na svega minut i po do 6, umesto 10 do 12 minuta, koliko u proseku sada treba vatrogascima da dođu iz Zemuna i to kada nema saobraćajnih gužvi, naveo je Vulin.

U prethodne tri godine, prema njegovim rečima, na teritoriji Opštine Novi Beograd, pripadnici Sektora za vanredne situacije imali su 1.491 intervenciju, od čega su tokom prošle godine intervenisali 534 puta. Vatrogasna stanica na Novom Beogradu biće smeštena uz Ulicu Đorđa
Stanojevića, na površini većoj od 500 metara kvadratnih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.