Nevreme obaralo drveće i lomilo granje

VIDEO K9: Tokom nevremena koje je sinoć, ali i u petak uveče zadsilo naš grad, više puta intervenisale su ekipe Gradskog zelenila, uglavnom zbog oborenih grana, ali i stabala i semafora. Na sreću, tokom nevremena nije bilo povređenih.

0
392

U petak uveče interventna ekipa „Gradskog zelenila“ imala je šest većih intervencija, a najveće su bile na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara Kralja Petra Prvog, gde je velika grana platana srušila semafor, kao i u ulici dr Zorana Đinđića, gde je olujni vetar oborio dve topole.

Sinoć je intervenisano na sedam lokacija, a ekipe „Gradskog zelenila“ od jutros uklanjaju slomljene grane širom grada i pregledaju stabla i grane na površinama koje su u Programu redovnog održavanja.

Tokom jučerašnjeg nevremena oborena su dva stabla, u ulici Seljačkih buna 87 i u Almaškoj 15, dok su u svim ostalim slučajevima u pitanju lomovi grana.

JKP „Gradsko zelenilo“ ponavlja apel od pre nekoliko dana, da dok traju tropske vrućine građani izbegavaju parkiranje vozila ispod drveća, kako bi se izbegla šteta prilikom nevremena za koje će postojati uslovi još nekoliko dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.