MALOLETNU NEVENČANU SUPRUGU IZBO NOŽEM

Četrnaestogodišnja S. H. teško je povređena prošle noći kada je nožem napao nevenčani suprug Morina Sinaver, stariji od nje sedamnaest godina. Sinaver je zbog sumnje da ga vara tri puta nožem ubo suprugu pred njenom majkom.

703

Napadač Sinaver, koji je pre dva meseca izašao iz zatvora, pokušao je da izbegne hapšenje. Kada je video šta je uradio, počeo je da beži u pravcu Višnjičke banje, ali je tu ubrzo i uhapšen. Za to vreme povređena devojčica je prebačena u Institut za majku i dete, gde su joj sanirane povrede.

– Ona je teško povređena, ali nije u životnoj opasnosti – kažu lekari Instituta.

Policijska patrola juče je Sinavera iz pritvora dovela na mesto zločina kako bi pokazao gde je bacio nož kojim je napao S.H. Posle pola sata potrage po šiblju, nož je nađen, a osumnjičeni je vraćen u pritvor.

Komšije iz ulice kažu da su za napad čuli tek ujutro na vestima. Hitnu pomoć i policiju koji su u ovu ulicu došli oko 1.45 sati posle ponoći nisu videli.

 – Teška je to sudbina. S. H. je ovde rođena, živi sa majkom, a za Sinavera se udala pre dva meseca, kada je on izašao iz zatvora. Tu su i živeli, u njenoj kući, sa njenom majkom. On nije odavde, došao je iz okoline Požarevca je i tu se uselio – priča prva komšinica.

Kaže i da su se, uprkos razlici u godinama, u početku lepo slagali, a da su onda počele svađe, ali ne tako drastične. 
– U nedelju je trebalo sa njima da idemo na svadbu. Međutim, njena majka je pre nekoliko dana polomila ruku, tražila je da je vode u bolnicu, pa su njih dvoje odustali od odlaska na slavlje. Vratili smo se oko ponoći, kod njih je još bilo upaljeno svetlo, jedan naš drug je bio kod njih, videli smo njegov automobil u dvorištu. Šta se posle desilo, niko ne zna. Tek jutros smo videli policiju – priča komšinica.

Sinaver je u policiji izjavio da je primetio da se S.H. čudno ponaša u poslednje vreme te da je posumnjao u njenu vernost.

Inače, ovaj zločin se desio u Višnjici.

To je urbano mesto blizu Beograda, glavnog grada Srbije. Locirano je na opštini Palilula.

Do 1970-ih Višnjica je bila selo van Beograda.

Od 1970, Višnjica je zajedno sa Mirijevom, Malim Mokrim Lugom, Velikim Mokrim Lugom, selom Rukava, Jajincima, Kijevom i drugim prigradskim naseljima, priključena Beogradu. Ovim priključenjem, dobila je naziv „mesna zajednica“.

(BLIC)

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.