Nevena Damjanović‬ karijeru nastavlja u danskoj Fortuni Hjorring

Dosadašnja standardna igračica i zamenica kapitena ŽFK “Spartak” iz Subotice, Nevena Damjanović, narednih godinu dana nosiće dres vicešampiona Danske, Fortune Hjorring.

2116

Nevena Damjanović je nosila dres ŽFK Spartak iz Subotice punih pet godina, osvojila je sa ovim klubom pet šampionskih titula, četiri nacionalna Kupa Srbije i bila učesnica šesnaestine finala UEFA lige šampiona u dva navrata.

Sa reprezentacijom Srbije do 19 godina bila je učesnica Evropskog prvenstva za žene u Antaliji 2012 godine.

“Spartak mi je mnogo dao u ovih nekoliko godina i ne krijem da će uvek biti u mom srcu. U Spartaku sam doživela najlepše trenutke u životu , veliko hvala klubu i ljudima koji su mi pomogli u mom razvoju i napredovanju. Mnogo mi je teško što napuštam moje drugarice iz Spartaka, ali, verujem da će one nastaviti da postižu dobre rezultate, a ja ću uvek ću biti uz njih i bodriti ih”, poručila je Nevena Damjanović

Sportski direktor Spartaka Bojan Arsić istakao je da je Nevena svojim igračkim i ljudskim kvalitetima zaslužila mesto u jednom od najvećih evropskih klubova.

“Ponosni smo na Nevenu, ona je naše dete i srce nam je puno što će imati priliku da zaigra u velikom evropskom klubu. Hvala joj za sve što je dala klubu, vrata kluba će joj uvek biti širom otvoren, jer je ona to i zaslužila. Sigurni smo da će svojim igrama potvrditi klasu i u Evropi”, zaključio je Arsić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.