Nesanirana rupa na Temerinskom putu

VIDEO K9: Rupa preko cele biciklističke staze ispred Temerinskog mosta još uvek nije sanirana, a kao i prošle godine kada je naša televizija izveštavala o ovome, i sada su nam sugrađani uputili žalbe rekavši da se i dalje povređuju na ovom mestu.

0
73

Oštećenje po čitavoj širini biciklističke staze na Temerinskom putu kod stajališta gradskog autobusa ispred mosta još uvek nije sanirano.

Podsetimo, naša televizija je i prošle godine izveštavala o ovoj rupi nakon žalbi sugrađana koji su na ovom mestu zadobili lakše ali i teže povrede, zbog čega se, prema našim saznanjima, vodi bar jedan spor u sudu u Novom Sadu.

Rupa na ovoj biciklističkoj stazi predstavlja još veći problem za bicikliste kada je kišni dan jer zbog vode koja se zadržava u njoj, biciklisti ne mogu da procene koliko je duboko ovo oštećenje na putu.

Nadležnoj gradskoj upravi smo ponovo uputili upit o tome kada će i zašto još uvek nije ovo oštećenje sanirano, a sugrađanima, pešacima i biciklistima, savet da oprezno prolaze ovom deonicom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.