Taksa da obavestiš državu da je pljačkaju 40.000 dinara!

(VIDEO K9) "Ja da ukazujem državi da je pljačkaju i da zato platim 40.000 dinara, nisam hteo. Nije nam bilo bitno da li ćemo pobediti na tenderu JKP "Čistoća" ili nećemo, ali nam je krivo što te manjkove koje prave plaćaju građani!" - kaže Đoko Tomić.

668

Vlasnik firme ZIT Đoka Tomić obratio se našoj televiziji, jer smatra da je prilikom tendera u JKP ”Čistoća” oštećen, pošto je ovo preduzeće na tenderu izabralo drugog ponuđača, koji je dao za pola miliona skuplju ponudu.

Naš sugrađanin Đoka Tomić skreće pažnu da u ovoj javnoj nabavci definitivno nije ispoštovan princip najniže ponude,  jer je njegova ponuda bila niža od izabrane za oko pola miliona dinara i smatra da je prilikom tendera njegova firma oštećena strana.

[pull_quote_center]Tomić kaže i da se neće žaliti jer mu samo za žalbu treba 40.000 dinara, ali kao savestan građanin želi da ukaže na ovaj problem.[/pull_quote_center]

O svemu su obavestili Gradonačelnika, a poslali su i dopis Agenciji za borbu protiv korupcije, pa “… ako neko želi da se bavi sa tim, neka istražuju”, kaže Tomić.

Na pitanje da li je tačna ova tvrdnja našeg sugrađana, vlasnika firme ZIT, od rukovodstva Čistoće još nismo dobili odgovor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.