Nema zime za korisnike Toplane

VIDEO K9: S obzirom na najave meteorologa da nam stiže hladan talas sa dnevnim temperaturama u minusu, iz Novosadske toplane poručuju korisnicima da u svojim domovima hladnoću neće osetiti, jer se isporuka grejanja odvija bez problema.

0
38

U sistemu daljinskog grejanja Novosadske toplane sve je u najboljem redu jer svih šest toplotnih izvora nesmetano isporučuje potrebnu količinu toplotne energije za zagrevanje i održavanje optimalnih temperatura u objektima priključenim na njihov sistem, kažu u ovom preduzeću.

Pošto je tehnički sistem stabilan i pouzdan, nema bojazni ni od predstojećeg hladnog talasa, napominje Stanimirović.

Ono što je novina u Novosadskoj toplani od pre mesec dana jeste i sms servis za reklamacije na kvalitet usluge koje korisnici mogu da upute na brojeve telefona 064/81 81 580 i 064 81 81 581. Potrebno je da u poruci navedu ime i prezime, adresu, sprat i broj stana objekta na koji se reklamacija odnosi, kao i kratak opis reklamacije.

Korisnici koji imaju primedbe na kvalitet usluge, odnosno bilo kakva pitanja ili sugestije u vezi sa radom Novosadske toplane, pored sms servisa, mogu da se obrate i putem telefona na brojeve 0800 100 021, 423 712 i 420 853, svakog dana od 6 do 22 časa.

Kancelarija Odseka za odnose sa potrošačima u Vladimira Nikolića 1 otvorene su radnim danima od 7 do 20 i subotom od 7 do 15 časova, uz striktno pridržavanja protivepidemioloških mera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.