“Neko tvoj” za kuce i mace

VIDEO K9: Proteklog vikenda u Novom Sadu je održana humanitarna akcija za pomoć azilu za pse i mačke "Dobra nada" koji se nalazi nadomak našeg grada.

0
122

Udruženje za zaštitu životinja, azil „Dobra nada“, održalo je na SPENS-u kreativno – humanitarnu akciju pod nazivom „Neko Tvoj“. Edukativne panoe budućih PR i marketing menadžera za kuce i mace radili su đaci iz osnovnih škola „Jovan Dučić“ u Petrovaradinu, „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Sr. Kamenice i novosadske „Đorđe Natošević“.

Izložbu kućica za kuce su radila deca i vaspitači iz privatnih vrtića u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici, Madagaskar, Tufnica, Duga, Kermit i Svitac, a za dobru energiju su bili zaduženi dečiji hor Zvončići i Zumba plesači. Ceo događaj je upriličen na ideju volonterke u azilu “Dobra nada”.

Azil pasa „Dobra nada” se nalazi na salašu nadomak Novog Sada, a vodi ga Snežana Zelenika, prijateljica i koleginica sugrađanina koji je pomagao ulicnim psima i mačkama u Novom Sadu i okolini.

Snežana sama brine o 68 pasa i 18 mačaka i preko joj je potrebna pomoć u hrani za pse i mačke, kao i donacije za izmirivanje veterinarskih i ostalih troškova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.