Negrade najboljim studentima u Zrenjaninu

VIDEO K9: U zrenjaninskoj narodnoj biblioteci uručene su nagrade Humanitarnog fonda „Ljilja i Milka Mijatov“. Nagrade u iznosu od 40 000 dinara dobilo je 6 studenata.

0
282

Nagrade su uručene studentima u renoviranoj čitaonici naučnog odeljenja Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, koja je adaptirana sredstvima fonda sa željom da time budu stvoreni bolji uslovi za učenje i rad.

Nagrade je studentima uručio direktor biblioteke Milan Bjelogrlić, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što ova ustanova posreduje između Fonda i studenata i koji je poručio da od nagrađenih studenata očekuje ne samo zahvalnost osnivaču Fonda Đuri Mijatovu nego i da oni u svom daljem radu ovom nagradom budu motivisani i da dobrotu koja im je pružena demonstriraju i da nekom drugom pruže pomoć kada za to budu u prilici.

Ove nagrade u jednokratnom iznosu od 40000 din. dobilo je 6 studenata: Tamara Zorić i Dragana Banović, studenti Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, Nataša Dukuljev i Đuro Šijan, studenti Medicinskog fakulteta, Jovana Todorović, student Filozofskog fakulteta i Ana Leleš sa Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.

Humanitarni fond „Ljilja i Milka Mijatov“ postoji od 2007. godine, a od 2009 sarađuje sa gradskom narodnom bibliotekom „Žarko Zrenjanin“. Od osnivanja fond je stipendirao više od 40 studenata i u te svrhe izdvojeno je više od 3 miliona dinara.

Pored toga, fond je ulaganjem 1,6 miliona dinara adaptirao čitaonicu naučnog odeljenja zrenjaninske biblioteke. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.