Nedimović: Uskoro zakon o regulisanju tržišta poljoprivrednih proizvoda

VIDEO K9: Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je tokom posete poljoprivrednicima u Elemiru da će država uskoro zakonom regulisati tržište poljoprivrednih proizvoda.

166

U sklopu obilaska naseljenih mesta na teritoriji Grada Zrenjanina, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović je nastavio sa posetama poljoprivrednim gazdinstvima u tri naseljena mesta na teritoriji grada Zrenjanina.

Ministar poljoprivrede se u neposrednom razgovoru s poljoprivrednicima upoznao još jednom sa najaktuelnijim problemima koji se tiču agrara u ovom delu zemlje. Branislav Nedimović je odgovarajući na novinarska pitanja najavio da će veoma brzo nadležno ministarstvo doneti predlog zakona o regulisanju tržišta poljoprivrednih proizvoda što će olakšati položaj poljoprivrednika kao robnih proizvođača

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac je naglasio da je Grad u proteklom periodu poljoprivredi godišnje usmeravao između sto pedeset i dve stotine miliona dinara.

Poljoprivrednik iz Elemira Aleksandar Mihajlov je rekao da je zadovoljan posetom ministra, jer su poljoprivrednici iz prve ruke mogli da čuju informacije koje ih interesuju.

Tokom posete srednjem Banatu, ministar Nedimović je obišao i gazdinstva Janković u Perlezu i Danijela Mendrea u Ečki. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.