Nedelja otvorenih vrata Akademije umetnosti od 27. februara do 3. marta

Manifestacija Akademije umetnosti, pod nazivom "Nedelja otvorenih vrata", biće održana od ponedeljka, 27. februara do petka, 3. marta na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Kosovskoj 33 i u objektu koji se nalazi u Đure Jakšića 7.

0
295

Svečani prijem svih onih koji žele da se upoznaju sa radom i studijskim programima Akademije umetnosti biće organizovan u ponedeljak sa početkom u 9 časova u Multimedijalnom centru u ulici Đure Jakšića 7.

Prisutnima će se obratiti dekan Akademije prof. Siniša Bokan, prodekani kao i šefovi Departmana muzičke umetnosti, Departmana likovne umetnosti i Departmana dramskih umetnosti.

Nakon svečanog dela budući studenti Akademije i svi zainteresovani imaće priliku da sa profesorima i studentima razgovaraju o prijemnim ispitima, načinu studiranja, a takođe će im se predstaviti i studijski programi.

Svi zainteresovani će u ponedeljak na svečanom prijemu dobiti rasporede predavanja tokom trajanja manifestacije Nedelje otvorenih vrata na koje će moći da prisustvuju nastavnim aktivnostima, kao i da se konsultuju za potrebe prijemnog ispita, a takođe će imati priliku da učestvuju u radu i da vide kako se studira i kako sa studentima rade profesori Akademije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.