Ne prestaju žalbe na buku u centru

VIDEO K9: Sugrađanka koji živi pored Crne kuće u kojoj je smešten Omladinski centar CK13 požalila se našoj redakciji na buku zbog svirki koje se organizuju u prostorijama organizacije, zbog koje, kako keže, ne spava noćima. Iz Omladinskog centra CK13, sa druge strane, navode da ne organizuju svirke već dve godine zbog aktuelne epidemiološke situacije, kao i da, kada organizuju druženja u svojim prostorijama, poštuju radno vreme i kućni red.

0
27

Sugrađanka koja živi u Ulici Vojvode Bojovića u naselju Rotkvarija, požalila se našoj redakciji na, kako kaže, nepodnošljivu buku koja dolazi iz dvorišta Omladinskog centra CK13, koje se nalazi odmah pored njene kuće.

Prema njenim rečima, zbog buke koja dolazi tokom organizovanih svirki u CK13, ne može da spava noćima.

Pored toga, požalila se i na razlupane prozore i obijena vrata sa jedne strane njene kuće, uz tvrdnju da u njeno dvorište nije moguće ući ni sa jedne strane, osim ukoliko se ne preskoči zid koji je deli od dvorišta Crne kuće.

Kako ova sugrađanka želela da govori pred kamerom, odgovor na njene žalbe potražili smo u Omladinskom centru CK13, gde tvrde da nemaju svirke već gotovo 2 godine, tačnije od kada je proglašena epidemija korona virusa, a kada organizuju različita druženja u svojim prostorijama, poštuju kućni red i radno vreme.

Borislav Prodanović iz Omladinskog centra CK13 navodi da u prethodnom periodu neko jeste pozvao inspekciju koja je obišla njihove prostorije i sam komšiluk, ali da im nije rečeno tačno zbog čega. Sa svim komšijama, ističe Prodanović, neguju uzajamno dobre odnose.

Na optužbe da se u dvorište nezadovoljne sugrađanke ulazi kroz dvorište Crne kuće, Prodanović odgovara da je to nezamislivo i ne vidi ni jedan razlog zašto bi neko preskakao u susedno dvorište. Međutim, ističe da su se i sami uverili da nepoznati počinioci iz nepoznatog razloga ulaze u dvorište nezadovoljne sugrađanke, ali ne iz dvorišta CK13 već direktno sa ulice.

Podsetimo i da je Omladinski centar CK13 poznat po raznim humanitarnim aktivnostima, među kojima i akcija kuvanja obroka za beskućnike, veganske večere, kao i edukativne i druge radionice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.